VÅRE AMBASSADØRER

Vi føler oss heldige som får samarbeide med en gruppe mennesker som vi kan kalle for våre ambassadører. Disse menneskene har verdier og interesser som både vi og våre kunder kan identifisere oss med. Våre ambassadører er med på å videreføre vår historie og skaper et sterkere bånd mellom oss og våre kunder. Øyo er og vil alltid være en familiebedrift og vi er glade for at familien vår vokser mer sammen med kundene våre. Vi er stolte av å kunne presentere våre ambassadører. Familien vår vokser stadig og vi gleder oss til å presentere våre nye familiemedlemmer, nå og i tiden fremover.

AMBASSADØRER FOR FRILUFTSLIV 

Mats  – @mittjegerliv

Mats kommer som et friskt pust inn i familien. Han er en aktiv ung jeger som har jakta etter dyr mange av oss ikke hadde turt å nærme oss. Han har en brennende interesse for feltet og har mye kompetanse for alt som har med jakt å gjøre, enten om det er produkter, teknikker eller matlaging. Mats vil gi deg tips du trenger i jaktsesongen og bidra med å løfte kompetansen vi alle har for jakt!
Instagram: @mittjegerliv

Thomas – @outdoor_sweden

Thomas er en aktiv friluftsmann fra Sverige som setter pris på alle øyeblikkene i naturen, store og små. Thomas trives i både fjellmark, skog og alle klimaer vi kjenner til ute i naturen. Han liker å fortelle historier igjennom bilder og blir selv inspirert av det tradisjonsrike, nære og historiene som har skapt alt rundt oss. Han elsker å ta med seg sin lille familie ut på tur i skogen og tenner bål til nye høyder som lar han eksprimentere med matlagingen ute. Thomas er en vandrende mann i skogen og vi er glad for å se at han også trives godt i norsk natur og mark.
Instagram: @outdoor_sweden

Yngvild og Tom – Mr and Mrs Bushcraft

Yngvild og Tom eller Mr. og Ms. Bushcraft som de kaller seg, er et familiekjært par som er lidenskapelig opptatt av naturen og alt den har å by på. Yngvild og Tom lever etter begrepet «bushcraft» som vil si å kombinere kunnskap og håndverk i samarbeid med naturen, altså et litt mer avansert friluftsliv med fokus på gode verktøy og teknikker. De er ekstremt kreative og utnytter naturen til det fulle med sin kunnskap. Yngvild og Tom lager blant annet gapahuker barna kan leke seg i og utnytter naturens matvarer på nye og spennende måter. De utfordrer det tradisjonelle friluftslivet og vi gleder oss over at de skal dele dette med oss alle fremover!
Instagram: @mr_and_mrs_bushcraft

Christoffer – @baraashunting

Christoffer er en ivrig jeger og jakter stort sett hele året på alt fra rev, bever, elg og storfugl. Christoffer elsker alt i som har med naturen å gjøre, enten det er å dra på jakt, lage mat, sove ute i telt eller bare gå på vandring i fjellet. Christoffer er deltager i reality-serien «Jaktlaget» som du kan følge med på i 2019, så det blir spennende å følge reisen hans videre ute i naturen!
Instagram: @baraashunting

AMBASSADØRERER FOR KJØKKEN OG LIVSSTIL 

  Kristine – favorittoppskrifter

Kristine er en skjult perle. Hun er en inspirasjonskilde når det gjelder matlaging og du får vann i munnen av å se på all den herlige maten hun lager. Hun har en stor interesse for fotografi. Hun kaprer øyeblikk og skaper en nærhet i bildene hun tar, som drar oss inn i en fristende matverden. Kristine er kreativ på kjøkkenet og leker seg med råvarer, farger og oppskrifter. Hun er ekstra glad i det søte og har mange oppskrifter vi kan glede oss til å prøve til helgekosen. I tillegg har hun fokus på at «mat er din medisin» og viktigheten av å få i seg riktig mat for både kropp og sinn!

Instagram: @favorittoppskrifter 
Blogg: http://www.favorittoppskrifter.no/ 

Anda – @andablum

Anda lever etter det hun kaller for «simple living». Det innebærer en naturlig og bra livsstil med fokus på en hverdag de fleste kan kjenne seg igjen i. Denne flotte dama har et godt øye for stil og er veldig opptatt av interiør. Hun inspirer oss med hjemmet sitt og du får rett og slett lyst til å dra på besøk til Anda. Hun er miljøbevisst og verdsetter gjenbruk og nye kreative løsninger. Hun elsker å være på kjøkkenet med en tankegang om at det enkleste er ofte det beste!

Instagram: @andablum
Blogg: https://nouw.com/andablum