Norsk design i verdensklasse

Øyo biffbestikk har den lekre kombinasjonen av mørkt skaft og blankpolert stål som gir et eksklusivt uttrykk. Knivene i alle våre bestikk er svært skarpe og varer lenge før de blir sløve. Dette gjelder spesielt biffbestikket som gir en fantastisk opplevelse når kniven skjærer gjennom alle kjøttkvaliteter som smør. Biffbestikket finnes i to utgaver: Classic som er lik kjøkkenknivene og Black som er laget av det antibakterielle kunstmaterianle pom, som gjør at de kan vaskes i oppvaskmaskinen. Dette leveres også i skjesett.

I alle våre bestikk benyttes 18/10 stål, 18 % crom og 10 % nikkel, som egner seg svært godt i alle bestikkdeler, eksludert knivbladet. Knivene består av et nøye utvalgt stål som kan herdes, slik at man kan slipe inn en skarp egg. Stålet er av 440 og herdet på lik måte som kjøkkenknivene. Det finnes mange merker som ikke er herdet og derved er bløte i stålet, noe som gjør dem lite egnet til å skjære med.